Συνάντηση Γ. Καμίνη-Ν. Κακλαμάνη στο δημαρχιακό μέγαρο

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 12:02
UPD:16:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

Συνάντηση σε εξαιρετικό, κατά κοινή ομολογία, κλίμα είχαν στο δημαρχιακό μέγαρο ο απερχόμενος δήμαρχος Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης και ο νεοεκλεγείς Γιάννης Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε σε γενικές γραμμές για ζητήματα του δήμου, αλλά και για κάποια θέματα επικαιρότητας, όπως ο εορτασμός των Χριστουγέννων στην Αθήνα. Αμφότεροι αποφάσισαν να συνεργαστούν για το καλό της πόλης, «μεγιστοποιώντας τα σημεία στα οποία συμφωνούν και ελαχιστοποιώντας τις μεταξύ τους διαφορές», αν και όπως πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης, οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αφού μέσα από το διάλογο μπορούν να καταλήξουν σε θετικά συμπεράσματα.

Ν. Κακλαμάνης: Mέχρι την 31η Δεκεμβρίου o Γ. Καμίνης να έχει πλήρη ενημέρωση

Ν. Κακλαμάνης: Mέχρι την 31η Δεκεμβρίου o Γ. Καμίνης να έχει πλήρη ενημέρωση

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι έως το τέλος του χρόνου, θα έχει ενημέρωση και από άλλες δημοτικές υπηρεσίες, ώστε από τις 2 Ιανουαρίου του 2011, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, να έχει μια πλήρη εικόνα των αιτημάτων του δήμου.

Αναφορικά δε θέμα του χριστουγεννιάτικου εορτασμού, ο κ. Καμίνης ανέφερε πως ο κ. Κακλαμάνης μπορεί να χειριστεί το θέμα αυτό κατά το δοκούν. Ωστόσο, πρόσθεσε, πρέπει να ισορροπήσει η κατάθλιψη που βιώνουν οι πολίτες σήμερα, λόγω οικονομικής κρίσης, με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

Γ. Καμίνης: Υπάρχει πολλή θλίψη και πολλή αμηχανία και πρέπει οι άνθρωποι να χαρούν

Γ. Καμίνης: Υπάρχει πολλή θλίψη και πολλή αμηχανία και πρέπει οι άνθρωποι να χαρούν

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή