Πανιώνιος: Aλλαγή πλάνου από τον Τσακίρη

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 21:58
UPD:22:20
A- A A+

Εκεί που όλα έδειχναν Ψωμιάδη, πλήρης αλλαγή πλάνου στον Πανιώνιο καθώς ο Τσακίρης ενημέρωσε πως δεν ισχύει η μεταβίβαση και έκανε πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

H πίεση του κόσμου, αλλά και το μπλόκο Μπιτσαξή, φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Έτσι ενώ οι πάντες βρίσκονταν στην κρίσιμη Γ.Σ στο γήπεδο του Πανιωνίου (και περίπου 1000 οπαδοί), ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Τσακίρης με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Γεράσιμο Βεντούρη του γνωστοποίηση πως βάζει φρένο στη μεταβίβαση και καλεί τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να κάνει πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ. Μάλιστα κάτι τέτοιο θα γίνει και επίσημα με την μορφή ανακοίνωσης είτε αργά το βράδυ, είτε αύριο.

Σύμφωνα με τον Τσακίρη, η ανοιχτή αυτή πρόταση προς οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του Πανιωνίου ισχύει μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη

Πάντως, ήδη πριν από την θεαματική αυτή αλλαγή, όταν όλα έδειχναν Ψωμιάδη πολλά λέγονταν και περισσότερα... ακούγονταν για την επόμενη μέρα στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα τόνιζαν πως έχουν πέσει και οι υπογραφές για να γίνει νέο αφεντικό ο Μάκης Ψωμιάδης. Μία από τις φήμες που ακούστηκαν ήδη στην Πλατεία είναι ότι νέος πρόεδρος θα αναλάβει ο Χρήστος Κανελλάκης (πρώην ιδιοκτήτης του Ιωνικού), υπάρχει πλάνο για Γερμανό τεχνικό, ενώ έχει γίνει κρούση στον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Γρηγόρη Γεωργάτο για να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις