Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 05:00
UPD:05:32
A- A A+

Καταιγίδες στα βορειοδυτικά και τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά το πρωΐ προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική Μακεδονία. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Από το απόγευμα θα βρέξει στα υπόλοιπα δυτικά. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 και τις πρωϊνές ώρες τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η μεγίστη θερμοκρασία θα ανέλθει έως τους 15 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το απόγευμα. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά με σποραδικές βροχές προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικές αυξημένες. Στο Ανατολικό Αιγαίο είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Γενικά βελτιωμένος καιρός με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά κυρίως από το βράδυ. Ανεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή