Κ. Βελόπουλος: Επικίνδυνες οι απόψεις του Γ. Μπουτάρη

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:42
UPD:14:41
A- A A+

Επικίνδυνες χαρακτήρισε τις απόψεις Γ. Μπουτάρη ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος, σχολιάζοντας την πρόθεση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης να ιδρύσει μνημείο για την επανάσταση των Νεότουρκών.

«Ο κ. Μπουτάρης πρέπει να αντιληφθεί και να κατανοήσει ότι ζει σε μία πόλη όπου μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι απόγονοι Ποντίων και Μικρασιατών. Είναι αδιανόητο με τους 52.184 σταυρούς που πήρε να θέλει να δημιουργήσει μνημείο Νεότουρκων, όταν είναι γνωστό ότι οι Νεότουρκοι κατέστρεψαν Πόντιους, Μικρασιάτες και άλλες μειονότητες», επισήμανε ο βουλευτής.

«Οι απόψεις του μέχρι σήμερα φαινόταν γραφικές. Τώρα αποδεικνύονται επικίνδυνες», σχολίασε ο κ. Βελόπουλος.

«Οι απόψεις του μέχρι σήμερα φαινόταν γραφικές. Τώρα αποδεικνύονται επικίνδυνες», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος για να καταλήξει:

«Η ρήση του Δημόκριτου αποτυπώνει τις πράξεις του: Πολλοί μολονότι κάνουν τις αισχρότερες πράξεις, βρίσκουν τα λογικότατα (περί τουρισμού, ανθρωπίνων δικαιωμάτων) επιχειρήματα για να τις σκεπάσουν».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι θέμα χρόνου να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης σε τι σφάλμα υπέπεσαν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή