Σούπερ Λίγκα: Κόντρες Αθήνας-Θεσσαλονίκης σε ΟΑΚΑ, «Καραϊσκάκη»

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 14:13
A- A A+

Σε κανονικούς ρυθμούς σαββατοκύριακου επιστρέφει το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας μετά από δυο εβδομάδες αυτοδιοικητικών εκλογών. Από την 11η αγωνιστική ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», αλλά και το Παναθηναϊκός-Ηρακλής στην μετά-Νιόπλια εποχή για το «τριφύλλι».

Η αρχή γίνεται το Σάββατο το απόγευμα στον Βόλο, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, NOVA). Λίγο αργότερα στα Πηγάδια η Ξάνθη φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (19:30, ΝΕΤ) σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη μπας και καταφέρουν και ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Γιάτσεκ Γμοχ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (19:30, NOVA), γνωρίζοντας πως οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα είναι σχεδόν καταστροφική. Το ματς αυτός θα είναι το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο των «πρασίνων», ενώ δεν αποκλείεται στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου να βρίσκεται και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Κοζανίτη τεχνικού.

Μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και με ενδεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή (19:30, NΕΤ) θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως, ως πρώτοι στη βαθμολογία (έστω και ισόβαθμοι με το «τριφύλλι», αλλά με παιχνίδι λιγότερο) σίγουρα θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν την πρωτοπορία τους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η έξοδος της ΑΕΚ στην Καβάλα (19:30, NOVA), εκεί όπου πέρσι κανείς από τους τρεις του ΠΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με νίκη, ενώ ήδη φέτος ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί του Αστέρα, θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα του κρατήσει μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Αρης, που εδώ και αρκετές εβδομάδες μοιάζει να παραπατάει, ενώ παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θα έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει, εφόσον κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης, όπως έχει αποδείξει, Κέρκυρας, την οποία φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15, NOVA).

Τέλος, η ΑΕΛ υποδέχεται (17:15, NOVA) σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της στο «Αλκαζάρ» τον ουραγό Πανιώνιο και στο Περιστέρι ο Ατρόμητος διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Εργοτέλη (15:00, NOVA).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NOVA

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:30 NET

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:30 NOVA

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00 NOVA

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NOVA

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NOVA

ΚΑΒΑΛΑ - A.E.K. 19:30 NOVA

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NET

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις