Παναθηναϊκός: Το βράδυ ο Φερέιρα στην Αθήνα

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 14:56
UPD:20:58

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Φερέιρα θα αναχωρήσει από τη Λισαβόνα μεσημέρι τοπική ώρα και με ενδιάμεση πτήση θα πατήσει σε ελληνικό έδαφος σήμερα το βράδυ.

A- A A+

Το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα και να συμφωνήσει για τη θέση του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Φερέιρα θα αναχωρήσει από τη Λισαβόνα μεσημέρι τοπική ώρα και με ενδιάμεση πτήση θα πατήσει σε ελληνικό έδαφος αργά σήμερα το βράδυ.

Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να πάρει έκταση η άφιξη του Πορτογάλου (γι' αυτό αρνούνται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες)και κυρίως να βρεθεί κόσμος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πριν ο πρόεδρος της ΠΑΕ τα πει από κοντά μαζί του και να υπάρξει τελική συμφωνία. Παρόλα αυτά, πολύ δύσκολα πλέον θα αλλάξει κάτι.

Οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας επέστρεψαν από χθες στην Αθήνα και υπέβαλαν τις εισηγήσεις τους στον Νικόλα Πατέρα, με τον Φερέιρα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα υποψήφια ονόματα. Σήμερα αναμενόταν να έχουν και συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» ώστε να τον ενημερώσουν, αλλά όπως φαίνεται αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς πλέον δεν θεωρείται πως συντρέχει κάποιος λόγος, μιας και η τελική απόφαση έχει παρθεί.

Εφόσον οι συζητήσεις ολοκληρωθούν δίχως εμπλοκές, ο πρώην τεχνικός των Πόρτο και Μάλαγα θα παραμείνει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει (μαζί με τους συνεργάτες του Νούνο, Ρουί Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες) την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ το Σάββατο το απόγευμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προλάβει να παραλάβει τη σκυτάλη από τον Γιάτσεκ Γκμοχ πριν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τετάρτη.

Μ.Π.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις