Χωρίς φιλάθλους η ΑΕΚ με Ηλυσιακό

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 16:20
A- A A+

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η σαββατιάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό για την Α1 Μπάσκετ των Ανδρών, γιατί η Ενωση δεν απέστειλε στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον άρθρο 16 του κανονισμού πρωταθλήματος της διοργανώτριας αρχής, η μη θεώρηση των εισιτηρίων σημαίνει πως ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

«Ο αγώνας ΑΕΚ - Ηλυσιακός της 5ης αγωνιστικής στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, διότι δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 Κανονισμού Πρωταθλήματος, το άρθρο 16 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος και το άρθρο 34 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού αγωνιστικής περιόδου 2010-2011) σε κάθε περίπτωση μη θεώρησης εισιτηρίων ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί κόντρα στον Ηλυσιακό χωρίς τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το NOVASPORTS.

Η είσοδος στον αγώνα δεν θα επιτραπεί ούτε στους κατόχους των προσκλήσεων του ΕΣΑΚΕ», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις