Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 19:23
UPD:19:26
A- A A+

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος του Αστέρα Τρίπολης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1. Με δέκα οι γηπεδούχοι από το 47'.

Πιο δυναμικά μπήκε μες στο γήπεδο ο Αστέρας Τρίπολης σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου, προσπαθώντας από το ξεκίνημα του αγώνα να πετύχει ένα γκολ. Οι μεν γηπεδούχοι κατέβασαν σχήμα 4-4-2 ενώ ο Αστέρας έπαιζε με σύστημα 4-3-3.

Ο Αστέρας ήταν και πιο κινητικός και πιο επικίνδυνος στην αρχή του πρώτου μέρους, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη φάση, έχοντας πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορούσε να αναπτυχθεί όσο καλά έπρεπε τόσο από τα άκρα όσο και από το κέντρο προκειμένου να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στην συνέχεια όμως του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου ισορρόπησε το ματς.

Στο 32ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά από φάουλ του Αράς από τα δεξιά ο Ρόκας έκανε λάθος διώξιμο στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Ορόθκο που από κοντά δεν είχε πρόβλημα στο να… νικήσει τον Γιακούποβιτς. Έτσι έγινε το 0-1.

Μετά την επίτευξη του γκολ του Ορόθκο ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να απαντήσει άμεσα. Έκανε ευκαιρίες, όπως αυτή στο 37', όταν μετά από κόρνερ του Ούμπιδες σε μία φάση διαρκείας ο Μόνχε έκανε ένα καλό σουτ που έδιωξε δύσκολα ο Ντεγκρά. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπρέσκα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πέραν αυτής της φάσης οι Βολιώτες είχαν και άλλες καλές στιγμές αλλά ο Αστέρας κατάφερε να σταθεί όρθιος.

Ο Σάκης Τσιώλης έριξε στη μάχη με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους τους Καπετάνο και Μαρτίν για να βελτιώσει ακόμη πιο πολύ την επιθετική εικόνα της ομάδας του και το πέτυχε, παρά την αποβολή του γκολκίπερ Γιακούποβιτς στο 47ο λεπτό επειδή έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή.

Στο 53' ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από εξαιρετική σέντρα του Μόνχε. Η άμυνα του Αστέρα αδράνησε και ο Μαρτίν με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε το ματς.

Μετά το 1-1 η ομάδα του Τσιώλη αν και με 10 παίκτες και ενώ είχε μπει ως αλλαγή ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Ρόκα ανέβασε και άλλο την απόδοσή της και… έψαξε και το 2ο γκολ και θα μπορούσε να το είχε βάλει καθώς είχε ευκαιρίες. Ο Αστέρας από την μεριά του αιφνιδιάστηκε από το τέρμα που δέχθηκε και έτσι έπεσε η απόδοσή του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βάλει ένα ακόμη τέρμα, που τόσο άξιζε ενώ ο Αστέρας πήγε στο 93' να κλέψει τη νίκη με ένα επικίνδυνο φάουλ του Πιπίνη που όμως απέκρουσε ο Ρόκα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Αλβάρες, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σελέζι, Ρόκας (46' Καπετάνος), Ουμπίντες, Μόνχνε, Μπρέσκα (46' Μαρτίν), Σολάκης (58' Ρόκα)

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Ορόθκο, Αργυρόπουλος (60' Ροτζέριο), Πουλίδο, Καρέρα, Μπαστία, Λαδάκης (66' Ρίος), Πιπίνης, Αράς (75' Ουντότζι), Μάρτινς, Κρις

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις