Σούπερ Λίγκα: Καβάλα-ΑΕΚ 2-1

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 21:30
UPD:22:25
A- A A+

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε όπως επί Μπάγεβιτς, η Καβάλα όπως πάντα κόντρα στους μεγάλους και με το 2-1 ανέβηκε στην 3η θέση, της οποίας -με τέτοιες εμφανίσεις- μνηστήρας θα είναι και η Ένωση.

Ο Χιμένεθ εξέπληξε με τις επιλογές του για την 11άδα και το σύστημα, καθώς ο Πατσατζόγλου ήταν πάλι βασικός αν και τραγικός σε κάθε αγώνα ενώ ο Λυμπερόπουλος (όπως και ο Σκόκο) έμεινε στον πάγκο. Οσο για το σύστημα, ήταν το 4-2-3-1, που αποδεδειγμένα δεν ταιριάζει στην Ένωση. Η μεγάλη ευκαιρία της Καβάλας στα 35 δευτερόλεπτα με τον Βουτσίτσεβιτς ήταν απλά η προειδοποίηση για το τι ακολουθούσε.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, η ΑΕΚ δεν έκανε τίποτα σωστό και στο 14' ήρθε το 1-0 από την κεφαλιά του Βουτσίτσεβιτς. Το γεγονός ότι μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου η Ένωση έκανε μόλις μία καλή φάση ενώ δέχθηκε γκολ με την έναρξη της επανάληψης, από τον Ονουάτσι, τα λέει όλα.

Ο Χιμένεθ μέσα σε 9 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του (Σκόκο, Γκέντσογλου, Λυμπερόπουλος αντί των Πατσατζόγλου, Έντερ, Λεονάρντο), γύρισε το σύστημα σε 4-4-1-1, με τον Λύμπε πίσω από τον Μπλάνκο, αλλά είδε την ομάδα του να μένει με 10 παίκτες στο 72' καθώς ο Καφές αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν έπειθε ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, αν και το γκολ του Σκόκο στο 86' έδωσε ελπίδες για την ΑΕΚ. Το 2-1, παρέμεινε.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης(Σιόντης 56'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρδόσο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι(Αλεξάντροβιτς 90'), Βουτσίτσεβιτς(Ντικρόκ 76').

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου(Γκέντζογλου 46΄), Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο(Λυμπερόπουλος 53'), Μάκος, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ(Σκόκο 46'), Μπερνς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις