Κατσουράνης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 18:00
UPD:18:29
A- A A+

Διατεθειμένοι αυτός και οι συμπαίκτες του να προσπαθήσουν για το καλύτερο κόντρα στη Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού εξήγησε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα, αλλά αντιθέτως μόνο να κερδίσει.

«Αύριο μπορούμε να περιμένουμε πάρα πολλά. Είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι σπουδαίο, γιατί δεν έχει κάτι να χάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», είπε.

Κ. Κατσουράνης: Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι

Κ. Κατσουράνης: Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει το αποτέλεσμα και το ποιος είναι πλέον ο πιο ρεαλιστικός στόχος για το τριφύλλι, δήλωσε:

«Πάνω απ' όλα πρέπει να έχουμε πειθαρχία. Να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Να μην τους δώσουμε χώρο και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας έρθουν. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρέπει να έχουμε πιο επιθετική άμυνα.

Πιο ρεαλιστικός στόχος το Europa League. Να κοιτάξουμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε.

Δε νομίζω ότι τη Μπαρτσελόνα την επηρεάζουν τα αποτελέσματα που φέρνει. Είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση από την εικόνα που έχουμε δείξει φέτος».

Τέλος, για τις αλλαγές που μπορεί να φέρει σε τόσο μικρό διάστημα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, υποστήριξε: «Κάθε αλλαγή προπονητή μπορεί να μας δώσει μια ώθηση ψυχολογικά και κάποιες κατευθύνσεις στο παιχνίδι που ίσως μας βοηθήσουν. Αυτά μπορούν να γίνουν σε τόσο μικρό διάστημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις