Σε εφέτες ειδικούς ανακριτές οδεύει η δικογραφία για τα δέματα - βόμβες

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 18:25
A- A A+

Στους εφέτες ειδικούς ανακριτές θα διαβιβαστεί άμεσα η δικογραφία για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων, με κατηγορούμενους τους Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμο Τσάκαλο, μετά την δημοσιοποίηση επιστολής των δύο νεαρών με την οποία δηλώνουν μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Στην επιστολή τους οι δύο κατηγορούμενοι δηλώνουν «αιχμάλωτοι του επαναστατικού πολέμου, περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

«Δεν μετανιώνουμε για τίποτα και στηρίζουμε όλες τις προκηρύξεις και τις ενέργειες της οργάνωσης μας, καθώς και αυτές που θα πραγματοποιηθούν από εδώ και πέρα και οι οποίες μας έκαναν και θα μας κάνουν υπερήφανους», σημειώνουν.

Μετά την παραδοχή των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου η υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων θα μεταφερθεί στο Εφετείο ώστε με απόφαση της Ολομέλειας Εφετών να ανατεθεί στους εφέτες ανακριτές της υπόθεσης των «Πυρήνων της Φωτιάς» και του «Επαναστατικού Αγώνα», Κ. Μπαλτά και Δημ. Μόκκα.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις από κοινού, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού και κατά συρροή και έκρηξη από κοινού και κατά συρροή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή