Champions League: Το β' μέρος της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 14:40

Η Ιντερ του Ράφα Μπενίτεθ που συγκατοικεί στην κορυφή του πρώτου ομίλου με την Τότεναμ (από 10 βαθμούς έκαστη), στοχεύει σήμερα στη νίκη με αντίπαλο την τρίτη στη βαθμολογία Τβέντε, την οποία και φιλοξενεί στο Μεάτσα.

A- A A+

Με άλλα οκτώ παιχνίδια, από τους τέσσερις πρώτους ομίλους αυτή τη φορά, ολοκληρώνεται απόψε η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κρίσιμα τα πράγματα για τους δυο πρωτοπόρους στον 1ο Όμιλος. Τότεναμ και Ίντερ με επτά βαθμούς έκαστη οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας, όμως σφήνα μεταξύ τους φιλοδοξεί να μπει και η τρίτη Τβέντε, η οποία έχει πέντε βαθμούς. Πάντως, Ιταλοί και Αγγλοι έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν απόψε με νίκες, καθώς φιλοξενούν οι πρώτοι στο Μιλάνο και οι δεύτεροι στο Λονδίνο τους Ολλανδούς και τους τελευταίους Γερμανούς της Βέρντερ Βρέμης, αντίστοιχα.

Ρευστή η κατάσταση και του 2ου Ομίλου. Η Λυών οδηγεί τη βαθμολογία με εννιά πόντους, όμως παίζει στη Γερμανία με τη δεύτερη Σάλκε, που έχει επτά. Την ίδια ώρα στο Ισραήλ η τρίτη Μπενφίκα με έξι βαθμούς φιλοξενείται από την Χάποελ, που διατηρεί μόνο ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης για το Europa League.

Στον 3ο Όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 10 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή και θέλει απόψε τη νίκη κόντρα στους τρίτους Ρέιντζερς (έχουν πέντε πόντους) στη Σκωτία για να σφραγίσει την πρόκρισή της. Το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και η δεύτερη με επτά πόντους Βαλένθια, η οποία υποδέχεται στο Μεστάγια την ουραγό Μπούρσασπορ, που δεν έχει πάρει ακόμα καν ισοπαλία.

Τέλος, στον 4ο Όμιλο του Παναθηναϊκού. Δυο ώρες νωρίτερα από την κανονική έναρξη των 21:45, λόγω Ρωσίας, ξεκινάει στο Καζάν το παιχνίδι της Ρούμπιν με την Κοπεγχάγη. Το ενδεχόμενη μη νίκης των γηπεδούχων βολεύει τον ελληνικό σύλλογο, καθώς έτσι θα μπορέσει να πάει την τελευταία αγωνιστική στην Κοπεγχάγη για να πάρει τη νίκη κόντρα στους τότε αδιάφορους Δανούς και την πρόκριση στο Europa League.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις