Συνεδριάζει η Κ.Ο. της ΝΔ

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010 12:20
UPD:12:23

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να στείλει τελεσίγραφο στα στελέχη που φαίνεται πως «φλερτάρουν» με την αποχώρηση, ενώ το λόγο θα λάβουν και 20 βουλευτές του κόμματος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στον απόηχο των ενδοπαραταξιακών εξελίξεων.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να στείλει τελεσίγραφο στα στελέχη που φαίνεται πως «φλερτάρουν» με την αποχώρηση, ενώ το λόγο θα λάβουν και 20 βουλευτές του κόμματος.

Την ίδια ώρα φήμες φέρνουν δύο ακόμα βουλευτές της ΝΔ που έχουν σχέσεις με την κ. Μπακογιάννη να είναι «επίφοβοι προς αποχώρηση». Η Ρηγίλλης από την πλευρά της καλεί όσους έχουν αποχωρήσει να επιστρέψουν στο κόμμα και τη βουλευτική τους έδρα, κάνοντας λόγο για θέμα πολιτικής ηθικής.

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή τόνισαν χαρακτηριστικά πως «η ΝΔ είναι το σπίτι μας και στηρίζουμε το κόμμα μας», δήλωση η οποία ερμηνεύτηκε ως στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής αναμένεται να δώσει το παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να πάρει το λόγο για να τοποθετηθεί.

Σημειώνεται ότι μετά τη χθεσινή της επίσκεψη στον Πρόεδρο της Βουλής και ερωτηθείσα σχετικά με τα περί «αποστασίας», η κ. Μπακογιάννη ξεκαθάρισε καταρχήν ότι πρόκειται για ορολογία του «χθες» η οποία δεν την αφορά.

Σχολίασε, μάλιστα, τους επικριτικές της λέγοντας: «όσοι μιλάνε για αποστασία, ακόμη και υψηλά ιστάμενοι φαίνεται ότι δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Αποστασία σημαίνει να ρίχνεις κυβέρνηση, κανείς όμως δεν έριξε κυβέρνηση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή