Σούπερ Λίγκα: Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010 13:50
UPD:13:52
A- A A+

Ένα ντέρμπι με μεγάλη σημασία και αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Φυσικά, όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου το Σάββατο το βράδυ η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19:30, NOVA). Στην Ένωση μπορεί ακόμα να επικρατεί ευφορία μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο, όμως τα πολλά προβλήματα και οι κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας έκαναν τον Μανόλο Χιμένεθ να ζητήσει άμεση ενίσχυση τον Ιανουάριο. Το ντέρμπι είναι κομβικής σημασίας για του «κιτρινόμαυρους, αφού με νίκη αφήνουν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα και κυρίως την ήττα με κάτω τα χέρια από την Καβάλα, ενώ με νέα απώλεια βαθμών ίσως μπουν σε ακόμα μεγαλύτερη δίνη εσωστρέφεια.

Ολη η προσοχή είναι στραμμένη στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου το Σάββατο το βράδυ η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19:30, NOVA).

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί του Εργοτέλη ξέφυγε στο +3 από τον Παναθηναϊκό και με δεδομένο πως πέρασε και το ματς με τον ΠΑΟΚ, όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών περιμένουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, που θα τους εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο τη Λάρισα (17:15, NOVA) και θέλει μόνο τους τρεις πόντους, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μπει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες (ήδη ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση). Την ίδια ώρα ο Αρης ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό (17:15, NOVA), ελπίζοντας πως θα βρει επιτέλους τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα.

Με τρεις αναμετρήσεις στις 15:00 ξεκινάει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής. Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί την Ξάνθη (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση), ψάχνοντας για την πρώτη εντός έδρας νίκη του φέτος.

Στον Βόλο ο Τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται την Καβάλα (NOVA) σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, πιο πολύ όμως οι «αργοναύτες», αφού σίγουρα θα θέλουν να δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν φέτος και ενώ ήδη βρίσκονται στην Τρίτη θέση.

Ακόμα, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ ψάχνει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του με τον φορμαρισμένο Ηρακλή, προκειμένου να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό να τους επηρεάσει εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στις 17:15 στην Τούμπα τον Ατρόμητο (NOVA). Ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν και οι Περιστεριώτες, καθώς βρίσκονται και αυτοί στο μεγάλο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός αναμετράται με την Κέρκυρα (19:30, NOVA) στο νησί των Φαιάκων. Μετά το σκληρό «τεστ» με τη Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να κοουτσάρει την ομάδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 17:15 NOVA

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 17:15 NOVA

A.E.K. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NOVA

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00 Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ 15:00 NOVA

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00 NOVA

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NOVA

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις