Γ.Πεταλωτής: Αγωνιώδης προσπάθεια να σταματήσει η φυλλοροή της Κ.Ο. της ΝΔ

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010 15:05
A- A A+

Για αγωνιώδη προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ να σταματήσει τη φυλλοροή της κοινοβουλευτικής του ομάδας, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Σαμαρά στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του.

«Είναι λογικό ο κ. Σαμαράς να προσπαθεί αγωνιωδώς να σταματήσει τη φυλλοροή της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Θα έπρεπε, όμως, σίγουρα να βρει άλλους τρόπους», παρατήρησε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε:

«Είναι λογικό ο κ. Σαμαράς να προσπαθεί αγωνιωδώς να σταματήσει τη φυλλοροή της κοινοβουλευτικής του ομάδας», παρατήρησε ο κ. Πεταλωτής.

«Ταυτίστηκε πλήρως με την κυβέρνηση Καραμανλή, ανακαλύπτοντας μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες φυσικά ποτέ δεν έγιναν», ενώ «ανακάλυψε ότι η ΝΔ κέρδισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επινοώντας και πάλι την παγκόσμια πρωτοτυπία με το χάρτη των νομών, οι οποίοι πλέον δεν υπάρχουν με το νέο αυτοδιοικητικό σύστημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε επίσης τον Αντώνη Σαμαρά ότι παραπλάνησε ισχυριζόμενος ότι η ΝΔ «έβαλε πλάτη» στα δύσκολα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ψηφίζοντας τα μισά νομοσχέδια, «γνωρίζοντας, όμως, όλοι πολύ καλά ότι δεν ψήφισε ούτε μια μεγάλη διαρθρωτική αλλαγή».

Ο αρχηγός της ΝΔ, σημείωσε ο κ. Πεταλωτής, πρότεινε ξανά διαφορετικό μείγμα πολιτικής, «χωρίς να μας πει ποτέ ποια είναι αυτή η πολιτική, αξιόπιστα φυσικά. Είναι η γνωστή μαγική συνταγή για την εξάλειψη του ελλείμματος σε ένα χρόνο, χωρίς τις θυσίες του ελληνικού λαού».

«Αντιλαμβάνεται κανείς την αγωνία του, αλλά αντί να επινοεί μαγικές λύσεις για την έξοδο από την κρίση, το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσει ο κ. Σαμαράς να βρει ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής πρότασης του κόμματός του, της ΝΔ. Γιατί αυτή η πολιτική που προτείνει σήμερα, δεν εξυπηρετεί, ούτε τον ίδιο, ούτε τη χώρα», παρατήρησε καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή