Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010 19:03
UPD:19:04
A- A A+

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου δεν ζήτησε τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι κρίνεται δύσκολη η σύγκληση, μέχρι τα Χριστούγεννα, του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εκλεγεί νέο Πολιτικό Συμβούλιο.

Το ζήτημα της αναδιοργάνωσης του Πολιτικού Συμβουλίου είχε τεθεί με αφορμή την υπουργοποίηση των κ.κ. Κουτσούκου, Κουσελά και Όθωνα που είναι μέλη του οργάνου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ενημέρωσε τα μέλη του για την πορεία της οικονομίας και για την κατάσταση στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ιρλανδία, ενώ τους διένειμε και ενημερωτικό υλικό για τον προϋπολογισμό.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης, που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, διατυπώθηκαν προτάσεις για την αναγκαιότητα «ανοιχτής ζύμωσης» μεταξύ κυβέρνησης, κόμματος και συνδικαλιστών, ενώ χαρακτηριστικά ειπώθηκε ότι οι ΔΕΚΟ και οι συνδικαλιστές είναι «σπλάχνα από τα σπλάχνα» του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή