Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-2

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010 16:56
UPD:17:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Ούτε τη 12η αγωνιστική κατάφερε ο Αστέρας να σημειώσει την πρώτη εντός έδρας νίκη του για φέτος. Η Ξάνθη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφυγε νικήτρια από την Τρίπολη με 2-1. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το αγώνα και οι δυο ομάδες.

Η κατάρα των Αρκάδων μοιάζει δίχως τέλος, αφού πλέον δεν δείχνουν ούτε οι ίδιοι ικανοί να πιστέψουν πως μπορούν να κερδίσουν στην έδρα τους. Τι και αν προηγήθηκαν σχετικά νωρίς με 1-0, όταν στο 14' ο Μάρτινς εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαστία με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0. Μέσα σε οκτώ λεπτά βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ και ποτέ δεν κατάφεραν να ανακάμψουν.

Στο 32' ο Κατόνγκο μετά από κάθετη μπαλιά του Μαρσελίνιο βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Ντεγκρά, τον οποίο και νίκησε με ιδανικό πλασέ για να φέρι το ματς στα ίσια, ενώ στο 40' ο Κιντάνα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, όταν ανατράπηκε από τον Πουλίδο.

Το 1-2 έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι κυριολεκτικά δεν βλεπόντουσαν στη συνέχει και έβγαλαν μια μόλις φάση με τον Ουριμπάρι σο 63'.

Κατά τ' άλλα και οι δυο αντίπαλοι έμειναν με δυο παίκτες στο 54', όταν Τζάγκι και Αργυρόπουλος είδαν από μια δεύτερη κίτρινη κάρτα έκαστος -ο πρώτος για φάουλ και ο δεύτερος για διαμαρτυρία- παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια σε μια σολωμόντια απόφαση του διαιτητή Δ. Θάνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις