Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010 21:32
UPD:29/11/2010 12:30
A- A A+

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε και πάλι τη λύση στον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Γάλλος άσος σκόραρε δυο φορές στο τελευταίο τέταρτο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 2-0, αποτέλεσμα που επαναφέρει τους πράσινους στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά κέρδισε πέναλτι στο 79' (σε βαθύ γέμισμα του Κατσουράνη τσίμπησε τη μπάλα προ του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια τον ανέτρεψε), το οποίο και μετέτρεψε ο ίδιος στο 1-0, ενώ στις καθυστερήσεις έφυγε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των Φαιάκων, πλάσαρε στο κενό τέρμα, σφραγίζοντας έτσι την επικράτηση της ομάδας του.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε και πάλι τη λύση στον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Το τριφύλλι, όπως μαρτυράει η εξέλιξη του σκορ, δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων, η οποίοι αμυνόμενοι σωστά και ψάχνοντας το γκολ στις αντεπιθέσεις, προσπάθησαν να κλέψουν τον βαθμό ή και τη νίκη.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, βέβαια, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ήταν υπέρ του δέοντος φλύαρος και δίκαια το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη, όσο περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκλειναν τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ όλο και περισσότερο στα καρέ τους. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πέρασε τους Κατσουράνη και Πετρόπουλο αντί των Καραγκούνη και Πλέσι, δίνοντας μεγαλύτερη επιθετική δύναμη στην ομάδα του και μέχρι το 0-1 η Κέρκυρα ήταν σπάνιες οι φορές που κατάφερε να βγει μπροστά.

Με το που μπήκε, όμως, το γκολ, οι πράσινοι φάνηκαν να κάθονται στο προβάδισμά τους, επιτρέποντας έτσι στους Φαίακες να βγουν μπροστά και να απειλήσουν. Μάλιστα, σε δυο συνεχόμενες περιπτώσεις οι γηπεδούχοι, πιέζοντας σωστά, κέρδισαν τη μπάλα και βγήκαν απέναντι από τον Τζόρβα, ο οποίος σώθηκε μόνο χάρη στο γεγονός πως οι αντίπαλοί του ήταν και τις δυο φορές οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Παρασκευαϊδης (80' Χάμπλε), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής (73' Φλαβίνιο), Καλατζής (6' λ.τρ. Γιάντσης), Τσίγκας.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάρδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Πλεσί (61' Κατσουράνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (61' Πετρόπουλος), Μαρίνος (37' Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις