Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2002 07:01
UPD:07:47
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα δυτικά πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον (-4) έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη,τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και βόρεια χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νόμου. Λίγα χιόνια πιθανό να πέσουν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή