AEK: Με φόρα από το ντέρμπι

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 12:42
A- A A+

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (20:00, ΑΝΤ1) στο Σπλιτ και οι «κιτρινόμαυροι» πάνε για νίκη επί της Χάιντουκ με φόρα από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, που αναπτέρωσε το ηθικό του «δικεφάλου».

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, από τη Σούπερ Λιγκ πηγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό αλλά σε άλλη διοργάνωση. Η Ένωση θέλει το διπλό κόντρα στη Χάιντουκ για να βρεθεί ένα βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ν. Λυμπερόπουλος: Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση

Ν. Λυμπερόπουλος: Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση

Ο Ισπανός προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα και δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καφέ, Πατσατζόγλου, Τζιμπούρ και τον Γκερέρο, που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Χιμένεθ δεν προτίθεται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σύγκριση με την ενδεκάδα που επικράτησε στο ντέρμπι του Σαββάτου. Αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1 και τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Μανωλάς με τον Δέλλα, αριστερό μπακ ο Λαγός και δεξί ο Γιάχιτς. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ντιόπ με τον Μάκο, ενώ την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λυμπερόπουλο θα αποτελέσουν οι Σκόκο, Λεονάρντο και Μπερνς.

Στην Κροατία είναι και η διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς την αποστολή συνόδευσαν οι Αδαμίδης, Κοσμάτος, Κασνακίδης και Κωνσταντινίδης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις