ΛΑΟΣ: Αλλαγές στην οργανωτική - διοικητική δομή

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 18:56
A- A A+

Αλλαγές στην οργανωτική και διοικητική δομή του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρουσία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο πλευρό της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Γαλατιανός, Πολιτικός Επιστήμων, με εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, ενώ ο μέχρι πρότινος Γεν. Διευθυντής κ. Δημήτρης Σαρατσιώτης, αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» προκειμένου να ενισχύσει και εμπλουτίσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, τις κοινωνικές και εθνικού περιεχομένου, δραστηριότητες του Ινστιτούτου.

Την θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κλειδέρης, με Συμβούλους τους κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλο (στρατηγό ε.α) και Σπύρο Δέσκα, οι οποίοι πλαισιώνονται από ομάδα έξι νέων στελεχών που προέρχονται από το «φυτώριο» στελεχών του κόμματος.

Νέος Γραμματέας Συνδικαλισμού αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Ελλάδος (Γ.Σ.Β.Ε.Ε).

Νέος Γραμματέας Κ.Ε.Τ.Α, αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γαρουφαλιάς, καθηγ. Παν/μίου, τ. βουλευτής Ν.Δ.

Την Γραμματεία Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου (Γ.Ε.Κ.Ε) αναλαμβάνουν οι κ. Όθων Φλωράτος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Μάνος Αναστασόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν από δύο Επιτροπές της Βουλής μαζί με τα αντίστοιχα Υπουργεία, προκειμένου να υπάρχει πιο συστηματική και ενδελεχής παρακολούθηση του παραγόμενου κυβερνητικού έργου.

Τέλος, στον Σύμβουλο Προέδρου, κ. Απόστολο Μπαμίχα, ανατέθηκε, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του, η ευθύνη της οργάνωσης του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α, στον οποίο ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού επεσήμανε την ικανοποίηση του από το μέχρι τούδε παραχθέν έργο, το οποίο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, επιδοκίμασε ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους και ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών εν όψει των κρισίμων περιστάσεων που διέρχεται η πατρίδα και η ελληνική κοινωνία, εξ αιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και της κρίσης που μαστίζει ιδιαίτερα την χώρα μας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή