Σούπερ Λίγκα: Αγωνιστική δίχως ντέρμπι

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010 14:30
UPD:14:34
A- A A+

Συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα αυτό το σαββατοκύριακο χωρίς το μεγάλο ντέρμπι στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, αλλά με αρκετά ενδιαφέροντα ματς.

Οι αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο (17:15, NOVA) και του Πανιωνίου με την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη (17:15, NOVA) είναι αυτές που δίνουν το έναυσμα το μεσημέρι του Σαββάτου. Τόσο ο «Γηραιός», όσο και οι Κρητικοί στο πρώτο από τα δυο προαναφερθέντα παιχνίδια θέλουν τη νίκη μετά από συνεχόμενες αποτυχίες τις προηγούμενες αγωνιστικές, ενώ στο άλλο ματς οι «κυανέρυθροι», παρά τα δυο συνεχόμενα τρίποντα που έχουν πάρει, βρίσκονται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη και θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από αυτή.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο πρωτοπόρος, πλέον, Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανσερραϊκό (19:30, NOVA) με στόχο τη νίκη και μόνο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, κάτι που φάνηκε και από την αποστολή που ανακοίνωσε, από την οποία λείπει ο Κατσουράνης. Για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα έρχονται οι Σερραίοι στην Αθήνα.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ξεκινάει η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι (15:00, NOVA). Και οι δυο αντίπαλοι διανύουν περίοδο φόρμας, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την επικράτησή τους μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και την Ένωση από νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη κόντρα σε Ολυμπιακό και Χάιντουκ.

Την ίδια ώρα, η Ξάνθη φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Ολυμπιακό Βόλου (15:00, NET), σε ένα παιχνίδι που ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο της παιχνίδι στο ολοκαίνουργιο «AEL FC Arena» ετοιμάζεται να δώσει η Λάρισα (17:15, NOVA). Αντίπαλός της ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και το ατυχές 1-1 με τη Κλαμ Μπριζ στο Europa League. Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ δύσκολα θα καταφέρει να ζήσει με άνεση το ιστορική για εκείνη παιχνίδι, καθώς τα πρόσφατα αποτελέσματά της την έχουν φέρει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την πολύ μεγάλη επικράτηση επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη με 3-2, ο Αρης καλείται να αποδείξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15, NOVA), πως η ήττα την προηγούμενη Κυριακή από τον Πανσερραϊκό ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, μπορεί εντός έδρας να μην έχουν σημειώσει ούτε μια νίκη, όποτε όμως φεύγουν από την Τρίπολή είτε κάνουν, είτε φτάνουν μια ανάσα από την έκπληξη.

Τέλος, ο Ολυμπιακό δοκιμάζεται στην Καβάλα από την ομώνυμη ομάδα (19:30, NOVA) των πολλών απουσιών (πχ Ονουάτσι, Καρντόζο, Αμπντούλ). Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κανένα περιθώρια για απώλεια βαθμών, κόντρα σε έναν αντίπαλο που φέτος έχει δείξει πως μπορεί να βρεθεί ακόμα και μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NOVA

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NOVA

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:30 NOVA

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2010

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 15:00 NET

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - A.E.K. 15:00 NOVA

ΑΡΗΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NOVA

ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NOVA

ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις