Σούπερ Λίγκα: Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2010 16:59
UPD:17:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

A- A A+

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στα πηγάδια, χάρη στο εκπληκτικής έμπνευσης γκολ του Μαρσελίνιο στο 57'.

Ο Βραζιλιάνος άσος, προτίμησε στις αρχές του δευτέρου μέρους, αντί να πασάρει σε αντεπίθεση δίπλα στον συμπαίκτη του Σουάνη, να κάνει ένα πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ, με το οποίο και νίκησε τον Γιακούποβιτς.

Αυτό ήταν το μοναδικό γκολ σε έναν αγώνα με αρκετά καλό ρυθμό και ευκαιρίες μπροστά και από τις δυο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και εκείνοι που έχασαν τις περισσότερες φάσεις, με τον Σολάκη να είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Σε δυο περιπτώσεις βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως καθοριστικής σημασίας ήταν το δοκάρι που είχε στο 88'.

Οι Βολιώτες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ψυχογιός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, σύμφωνα με τον διαιτητή Ηλία Σπάθα, σε πτώση του μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Τσουμάνης, Μαρσελίνιο (90' Μπέρτος), Αντεφέμι, Κατόνγκο, Κιντάνα (46' Σουάνης), Κομεσίδης, Έλινγκτον

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τομάς (64' Σολάκης), Σανκαρέ, Καπετάνος (82' Πλιάγκας), Μαρτίν, Άλβαρες, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Ουμπίδες, Κάστρο, Φραντζιπάνε (58' Μπρέσκα)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις