Χρ. Παπουτσής: Δεν επετράπη να συνεχιστεί ο κύκλος του αίματος

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 10:18

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής με βάση τα στοιχεία που περισυνελλέγησαν από τις γιάφκες σε περιοχές της Αθήνας και το Αγρίνιο, αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσής σε συνέντευξή του.

A- A A+

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής με βάση τα στοιχεία που περισυνελλέγησαν από τις γιάφκες σε περιοχές της Αθήνας και το Αγρίνιο.

Αυτό αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ.Παπουτσής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» κάνοντας παράλληλα λόγο για «ηχηρό πλήγμα» στο κύκλωμα των ανθρώπων που έχουν επιλέξει την τρομοκρατία.

«Ηταν μια μεγάλη και επιτυχημένη, αναίμακτη επιχείρηση µε πολλά και σημαντικά ευρήματα και πρωταγωνιστές που συνελήφθησαν. Και είναι επιτυχημένη γιατί χωρίς να επιτρέψουν να συνεχιστεί ο κύκλος του αίματος, επέφεραν ένα ηχηρό πλήγμα στο κύκλωμα των ανθρώπων που έχουν κάνει επιλογή της ζωής τους τη βία και την πρόκληση του τρόμου στην κοινωνία», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Παπουτσής.

Ερωτηθείς εξάλλου αν έχουν υπάρξει συγκεκριμένα στοιχεία που να ταυτοποιούν συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση, ο υπουργός παραδέχεται πως δεν υπάρχουν εργαστηριακά ευρήματα μέχρι τώρα, ωστόσο όπως σημειώνει, η έρευνα συνεχίζεται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή