Ντ.Μπακογιάννη: Αυτονόητο πεδίο συναίνεσης η εξάρθρωση της τρομοκρατίας

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 13:41
UPD:13:57
A- A A+

Την ικανοποίησή της για τις πρόσφατες επιχειρησιακές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, εξέφρασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι συνιστούν θετική εξέλιξη.

«Δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με πρόσφατη την απόφαση της δικαιοσύνης για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων αλλά και με νωπές ακόμα τις μνήμες από μια Αθήνα παραδομένη στις συμμορίες των κουκουλοφόρων, το πολιτικό σύστημα οφείλει να δημιουργήσει αναχώματα σε όσους απεργάζονται αναβίωση τέτοιων γεγονότων, οφείλει να δείξει μηδενική ανοχή στη βία», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

Την ικανοποίησή της για τις πρόσφατες επιχειρησιακές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, εξέφρασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη.

«Στη Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύουμε ότι η κοινωνική και πολιτική απομόνωση, αλλά και η οριστική εξάρθρωση της τρομοκρατίας με την παραπομπή όλων των εμπλεκομένων στη δικαιοσύνη καθώς και η τήρηση του νόμου, πρέπει να αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Ελληνικής πολιτείας και αυτονόητο πεδίο συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή