Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 05:00
UPD:05:39
A- A A+

Γενικά καλό καιρό με βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων, περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Μικρή πιθανότητα βροχής στα βόρεια. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και στα νότια θαλάσσια τμήματα δυτικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 Μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά και πιθανόν τοπικές ομίχλες το πρωΐ στα ηπειρωτικά προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή