Champions League: Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 14:14
A- A A+

Ολοκληρώνεται σταδιακά η φάση των ομίλων του Champions League. Την Τρίτη το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων γκρούπ, εκεί όμως παίζεται ακόμα μόλις ένα εισιτήριο για τους «16».

Στον 1ο Όμιλο Τότεναμ και Ίντερ ισοβαθμούν στην κορυφή με 10 βαθμούς και έχουν προκριθεί ήδη, καθώς η τρίτη Τβέντε βρίσκεται στους πέντε. Μάλιστα, οι Ολλανδοί έχουν εξασφαλίσει και εκείνοι με τη σειρά τους το εισιτήριο για το Europa League, αφού με μια νίκη και μια ισοπαλία με τη Βέρντερ, οι Γερμανοί που κάθονται στους δυο βαθμούς και να τους φτάσουν, χάνουν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σάλκε και Λυών στον 2ο Όμιλο έχουν επίσης προκριθείς στους «16» και μένει να φανεί ποια από τις δυο θα τερματίσει πρώτη και ποια δεύτερη. Οι Γερμανοί μέχρι στιγμής προηγούνται με 10 βαθμούς, όμως φιλοξενούνται στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα, η οποία θέλει τη νίκη για να προκριθεί στο Europa. Εννιά βαθμούς έχουν οι Γάλλοι, που υποδέχονται την τελευταία Χάποελ.

Όπως στον 1ο έτσι και 3ο Όμιλο όλα τα εισιτήρια έχουν ξεκαθαρίσει. Πρώτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 13 βαθμούς συνεχίζει, δεύτερη η Βαλένθια με 10 συνεχίζει, τρίτοι οι Σκωτσέζοι των Ρέιντζερς με 5 πάνε Europa League. Μπούρσασπορ χωρίς βαθμό γυρίζει σπίτι με σκυμμένο κεφάλι. Χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον επομένως το Γιουνάιτεντ-Βαλένθια και Μπούσασπορ-Ρέιντζερς.

Μόνο στον όμιλο του Παναθηναϊκού, τον 4ο, παίζει ένα ακόμα εισιτήριο. Η Μπαρτσελόνα πρώτη με 11 βαθμούς «καθάρισε» και φιλοξενεί στο Καμπ Νου τη Ρούμπιν Καζάν, που φιλοδοξεί στο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Με έξι πόντους οι Ρώσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση. Ελπίζουν, λοιπόν, πως με το θαύμα της νίκης ή μια ισοπαλία, θα καταφέρουν να περάσουν ή έστω να φτάσουν τη δεύτερη Κοπεγχάγη των επτά βαθμών, που υποδέχεται στη Δανία το αδιάφορο «τριφύλλι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις