ΣΥΝ: Φθηνή κίνηση αντιπερισπασμού οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010 14:29
A- A A+

Οξύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΣΥΝ με αφορμή το «κατάπτυστο» όπως αναφέρει πολυνοσχέδιο και την πρόταση του κ. Παπανδρέου να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς την ημέρα συζήτησής του στη Βουλή.

«Δεν θα γίνουμε άθυρμα των επικοινωνιακών επιδιώξεων του Πρωθυπουργού να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τη συζήτηση για τα εργασιακά και τον καλούμε να παρευρεθεί στη Βουλή και αν έχει το σθένος να υπερασπιστεί το κατάπτυστο νομοσχέδιό του», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού Πάνος Σκουρλέτης.

Χαρακτηρίζει επίσης την πρόσκληση του Πρωθυπουργού για κατ’ ιδίαν συναντήσεις προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση «φτηνή κίνηση αντιπερισπασμού» και συμπληρώνει ότι αποτελεί «βαθιά υποτίμηση του Κοινοβουλίου με διαδικασίες εξπρές να καλείται να ψηφίσει το πλέον αντιδραστικό νομοσχέδιο των τελευταίων δεκαετιών».

Ο κ. Σκουρλέτης επαναλαμβάνει την πρόταση του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα για μετακίνηση των συναντήσεων σε άλλη μέρα της εβδομάδας και καταλήγει ότι «με

το νομοσχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση διαλύονται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, πλήττεται καίρια η δημοκρατία και ο κοινωνικός ιστός και εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς ζούγκλας που αναγορεύει το δίκαιο των εργοδοτών σε απόλυτο νόμο».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή