Serie A: Παλέρμο για «σεντόνι»

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010 21:57
A- A A+

Σε τροχιά Champions League παρέμεινε η Παλέρμο με το 3-1 επί της Πάρμα για τη 16η αγωνιστική του Campionato, ενώ η Ουντινέζε νίκησε τη Φιορεντίνα (2-1).

Στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» η Πάρμα αιφνιδίασε την Παλέρμο παίρνοντας το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Λουκαρέλι μετά από εκτέλεση κόρνερ και κράτησε το 0-1 μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα ο Ντέλιο Ρόσι, για τους γηπεδούχους, αντικατέστησε τον Παστόρε με τον Πινίγια και η δικαίωση ήρθε στο 51', όταν ο παίκτης που μπήκε ως αλλαγή με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1. Οι «ροζανέρι» πίεσαν αρκετά στη συνέχεια και έφτασαν στο 2-1 στο 61' με δυνατό σουτ του Μίκολι, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 με αυτογκόλ του Τζακάρντο στο 89'.

Την ίδια ώρα, στο «Φρίουλι», είχαμε ακόμη μία ανατροπή αποτελέσματος. Η Φιορεντίνα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 31', όταν ο Σαντάνα έκανε ένα μακρινό σουτ και ο Χαντάνοβιτς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να τη δει στα δίχτυα του. Η Ουντινέζε, όμως, δεν πτοήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε την κατάσταση. Στο 63' ο Αρμέρο με ένα τρομερό μακρινό σουτ ισοφάρισε και στο 80' ο -συνήθης ύποπτος- Ντι Νατάλε ήταν εκεί που έπρεπε για να κάνει το 2-1 με πλασέ, μετά από γύρισμα του Ντένις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (11/12)

Παλέρμο-Πάρμα 3-1 (51' Πινίγια, 61' Μίκολι, 89' αυτ. Τζακάρντο-7' Λουκαρέλι)

Ουντινέζε-Φιορεντίνα 2-1 (63' Αρμέρο, 80' Ντι Νατάλε-31' Σαντάνα)

Τζένοα-Νάπολι

Κυριακή (12/12)

Μπολόνια-Μίλαν

Μπρέσια-Σαμπντόρια

Κάλιαρι-Κατάνια

Ιντερ-Τσεζένα (19/1)

Λέτσε-Κιέβο

Ρόμα-Μπάρι

Γιουβέντους-Λάτσιο

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις