Σούπερ Λίγκα: Εργοτέλης-Κέρκυρα 3-0

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:56
UPD:17:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

A- A A+

Βαθιά ανάσα και σημαντικό άλμα στη βαθμολογία πραγματοποίησε ο Εργοτέλης με τη νίκη του με 3-0 στο Παγκρήτιο επί της Κέρκυρας.

Οι Κρητικοί στην καλύτερη ίσως φετινή τους εμφάνιση, κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τους Φαίακες και δεν τους έδωσαν κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Μετά από μόλις έξι λεπτά αγώνα ο Ολίσε έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με δυνατό σουτ, ενώ πριν βγει το πρώτο μισάωρο είχαν δημιουργήσει τουλάχιστον άλλες δυο φάσεις για γκολ.

Η Κέρκυρα ξύπνησε μετά το 40', όταν και ο Γιάντσης με σουτ που κόντραρε στα σώματα είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Παρά την υπεροχή του ο Εργοτέλης είχε το εύθραυστο προβάδισμα του 1-0, όμως αυτό θα άλλαζε σχετικά νωρίς με την έναρξη της επανάληψης. Στο 52' ο Βερπακόφσκις πέρασε δυο αντιπάλους αμυντικούς, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Το μόνο που θα άλλαζε ήταν το τελικό σκορ, με τον Μπούντιμιρ στο 73' να φεύγει απέναντι από τον τερματοφύλακα των Φαιάκων και να τον νικάει για μια ακόμη φορά.

Στα δια ταύτα, ο Εργοτέλης επιβεβαίωσε πως είναι δουλεμένη ομάδα και με σχετική ποιότητα, που αν σοβαρευτεί δεν θα κινδυνέψει. Από την άλλη, η Κέρκυρα προβλημάτισε με την απόδοσή της και ιδιαίτερα αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως παρουσιάσθηκε τελείως ασύνδετη, στο πρώτο βέβαια παιχνίδι με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης (57' Βίσιο), Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις

Κέρκυρα (Μάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο (58' Λαμπρόπουλος), Τσίγκας, Γιάντσης (67' Δενόπαπας), Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Μάρκοβιτς, Μακρής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις