Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 21:32
UPD:13/12/2010 10:41

Δυο υπερπολύτιμους βαθμούς πέταξε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα και άφησε έτσι τον Ολυμπιακό να ξεφύγει μόνος πρώτος στην κορυφή.

A- A A+

Δυο υπερπολύτιμους βαθμούς πέταξε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα και άφησε έτσι τον Ολυμπιακό να ξεφύγει μόνος πρώτος στην κορυφή.

Η εικόνα των πρασίνων ήταν για ακόμα μια φορά απογοητευτική για ομάδα που θέλει να λέει πως πηγαίνει για πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως δημιούργησαν μόλις δυο τελικές προσπάθειες.

Ουσιαστικά η μόνη φορά που απειλήθηκε η εστία του Ντεγκρά ήταν στο πρώτο μέρος στο 29', όταν ο Σισέ πρόλαβε έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως στη συνέχεια βιάστηκε και πλάσαρε αδύναμα πάνω στον επερχόμενο Πουλίδο, ο οποίος έβγαλε πάνω στη γραμμή της εστίας της ομάδας του.

Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και κουραστικός, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Βλάχος και οι ποδοσφαιριστές του να το αντιληφθούν νωρίς και να πράξουν αναλόγως. Επιθετικά μπορεί να ήταν ελάχιστες και οι δικές του προσπάθειες, όμως αμυντικά οι Αρκάδες μάσαγαν σίδερα με τον Μπαστία, Λαδάκη και Ορόζκο να κάνουν μεγάλη παιχνίδι.

Στην προσπάθειά του να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πέρασε με την έναρξη της επανάληψης των Κατσουράνη στη θέση του Σιμάο και αργότερα τον Λέτο αντί του Χριστοδουλόπουλου και τον Καραγκούνη αντί του Νίνη. Και έτσι όμως οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους που χρειάζονταν προς το αντίπαλο τέρμα.

Μοναδική εξαίρεση στην κακοφωνία του Παναθηναϊκού ήταν ο Σεντρίκ Καντέ, που σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ελλάδα βγήκε σχεδόν σε όλες τις μάχες που έδωσε πρώτος στη μπάλα. Αντίθετα, πολύ κουρασμένος έδειξε ο Βύντρα και τελείως εκτός κλίματος ο Σπυρόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστιά, Λαδάκης, Αράς (71' Καρέρα), Κρις, Ουντότζι (83' Φορτούνης), Μάρτινς (90' Μπαρτολίνι)

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο (46' Κατσουράνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Νίνης (75' Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος (58' Λέτο), Σισέ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις