Aναρμόδιο το ΕΣΡ για τη «δορυφορική πλατφόρμα» του ΟΠΑΠ

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 17:46
A- A A+

Αναρμόδιο δήλωσε οριστικά το ΕΣΡ για την άδεια «συνδρομητικής τηλεόρασης παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και συμμετοχών» της εταιρείας, Infosports Production, η οποία είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στην ανεξάρτητη αρχή, προκειμένου να αναλάβει το έργο για τον ΟΠΑΠ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, η εταιρεία έχει αναλάβει για λογαριασμό του ΟΠΑΠ, τη δημιουργία πλατφόρμας με περιεχόμενο που αφορά στους διαγωνισμούς του και το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το ανάλογο περιεχόμενο των λοιπών δορυφορικών τηλεοπτικών μπουκέτων.

Απαντώντας ειδικότερα σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Λασκαρίδης, ανέφερε: «το περιεχόμενο για το οποίο μιλάμε, αφορά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, δεν είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα όπως το γνωρίζουμε και θα μεταδίδεται μέσα στα συμβεβλημένα με τον Οργανισμό Πρακτορεία. Ανάλογο «περιεχόμενο» μεταδίδεται και στο εξωτερικό από τους εθνικούς οργανισμούς διοργάνωσης παιχνιδιών».

Επιπλέον μάλιστα ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει αύριο κάποια αλλαγή στο περιεχόμενο και το πρόγραμμά του να μεταβληθεί σε ΟΠΑΠ TV, δήλωσε ότι «για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρεξηγήσεις, το ΕΣΡ, διευκρίνισε σαφώς στους αιτούμενους και τους ζήτησε να δεσμευτούν, ότι δεν θα μεταδοθεί κανενός άλλου είδους οπτικοακουστικό περιεχόμενο, για το οποίο είναι αναγκαία η αδειοδότηση από το ΕΣΡ».

Προτεινόμενα για εσάς