Αρης: Νίκη με Ρόζενμποργκ και αφήνει εκτός την Ατλέτικο

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 10:46
A- A A+

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο (20:00, ΑNΤ1) για το ματς με την αδιάφορη Ρόζενμποργκ καθώς ο Αρης με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους «32» του Europa League, αφήνοντας εκτός την Ατλέτικο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το έργο του και σήμερα έχει σειρά ο Αρης για να περάσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στους Σκανδιναβούς που έχουν πάει στη Θεσσαλονίκη για... διακοπές. Οι «κίτρινοι» προκρίνονται σίγουρα με νίκη, αλλά και αν φέρουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης αφήνοντας εκτός την κάτοχο του θεσμού.

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κουλουχέρι – Λαζαρίδη. Δεξί μπακ θα είναι ο Νέτο και αριστερό ο Βανγκέλι. Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Φατί με τον Τόχα. Ο Χαβίτο θα κινείται στα δεξιά, ο Μενδρινός αριστερά με τον Κόκε και τον Τσέζαρεκ να είναι το επιθετικό δίδυμο. Εκτός έχουν μείνει οι Γκιάρο, Χουάνμα και Ναφτί.

Το πριμ πρόκρισης

Αξιοσημείωτο είναι πως αν ο Αρης προκριθεί τότε οι παίκτες θα μοιραστούν πριμ που αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Μεγάλο κίνητρο για όλους τους «κίτρινους» που θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους αφού το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο.

Με 4-3-3 οι Νορβηγοί

Από την άλλη η Ρόζενμποργκ θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-3-3 και τους:Όρλουντ, Ντόρσιν, Λούστιγκ, Μπιέρσμιρ, Ντεμίντοφ, Χένρικσεν, Ανάν, Σκιέλμπρεντ, Μόλντσκρεντ, Γιάμτφαλ και Πρίτσα. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι: Μπράατεν, Οβιάσου, Βάνγκμπεργκ, Βίνσνες, Άσεν, Μπακένγκα, Όλσεν και Ίβερσεν. Διαιτητής είναι ο Αυστριακός Τόμας Aϊνβαλερ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις