Αθώωση Μαρινάκη για τις δηλώσεις του σε Κάκο

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 14:59
UPD:15:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

A- A A+

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση που αφορούσε κρίση του για τον διαιτητή Τάσο Κάκο, αναφορικά με την εμφάνισή του στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 30 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είχε κατέβει τότε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του παιχνιδιού, παρουσία και εκπροσώπου του Παναθηναϊκού, όπου φέρεται να είπε στον Κερκυραίο ρέφερι πως τα σφυρίγματά του επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τον είχε καλέσει για να απολογηθεί ενώπιων της, όμως εκείνος ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ έκρινε πως αυτή ήταν αναρμόδια για να τον κρίνει. Τώρα το επιχείρημά του φαίνεται πως έγινε δεκτό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ΄αριθμ. 402/14-12-2010 απόφασή της απαλλάσσει α) την ΠΑΕ Ολυμπιακός και β) τον Α΄ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, για δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών (αγώνας ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 30-10-2010)» .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις