Σούπερ Λίγκα: Τελευταία αγωνιστική πριν τις γιορτές

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 05:55
A- A A+

Μοιρασμένη στη μέση είναι η δράση της Σούπερ Λίγκας το προσεχές διήμερο, για την 15η -και τελευταία πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων- αγωνιστική.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με τρία παιχνίδια της ίδια ώρα, στις 17:15. Στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης μετά την πολύ σημαντική του νίκη επί της Κέρκυρας, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση), σε ένα παιχνίδι που ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην Καβάλα, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο (NOVA) σε ένα αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, βάσει έδρας και ποιότητας, όμως και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δείχνουν να διανύουν περίοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα.

Το παιχνίδι ζωής ή θανάτου, όμως, είναι αυτό της Νέας Σμύρνη. Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους (NOVA), έχοντας στο μυαλό τους και οι δυο τους το τρίποντο της νίκης, όντας οι γηπεδούχοι προτελευταίοι στη βαθμολογία και οι φιλοξενούμενοι παρά-προτελευταίοι.

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ περιμένει τον Ολυμπιακό Βόλου (19:30, NOVA), θέλοντας με ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως με μια πιστική εμφάνιση, να αφήσει πίσω του τα φαντάσματα που τον κυνηγούν, με τελευταίο αυτό της ισοπαλίας με τον Αστέρα.

Την Κυριακή πρώτοι παίζουν οι δυο «αιώνιοι» του Βορρά. Ο μεν ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην αφιλόξενη Κέρκυρα (15:00, NOVA), αλλά θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην τρίτη θέση. Ο δε Αρη καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης (15:00, NOVA), η οποία με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα και ατενίζει με λιγότερο άγχος τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δύσκολο για κρίσεις το παιχνίδι του Καυτανζογλείου μεταξύ του μετρ των ισοπαλιών Ηρακλή και της ΑΕΚ (17:15, NOVA), που ψάχνει ακόμα το βηματισμό της.

Όπως δύσκολη αποστολή έχει και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στη Λάρισα (19:30, NOVA), όπου οι απελπισμένοι και ουραγοί γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, αλλιώς χάνονται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NOVA

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NOVA

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 19:30 NOVA

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ15:00 NOVA

ΚΕΡΚΥΡΑ - Π.Α.Ο.Κ. 15:00 NOVA

ΗΡΑΚΛΗΣ - A.E.K. 17:15 NOVA

ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις