Σούπερ Λίγκα: Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 2-0

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 06:10
A- A A+

Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί επικράτησαν με άνεση του Πανσερραϊκού με 2-0, έκαναν τρεις τις νίκες τους στα πέντε τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχουν και δύο ισοπαλίες. Μπούντιμιρ και Βίσιο σκόραραν για τους νικητές, που ανέβηκαν στην 7η θέση.

Η αγωνιστική άνοδος του Εργοτέλη φάνηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό με τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου πραγματοποιώντας ειδικά στο πρώτο μέρος πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν των Σερραίων με 2-0, φτάνοντας τα πέντε παιχνίδια αήττητοι, έχοντας μάλιστα και τρεις νίκες. Για τους Κρητικούς ο αγώνας ολοκληρώθηκε αφού πρώτα σκόραραν στην αρχή του με τον Μπούντιμιρ και στο τέλος του με τον Βίσιο.

Οι Κρητικοί μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αν οι Σερραίοι δεν είχαν τον Ράντμαν στο τέρμα, τότε θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί περισσότερα τέρματα. Όπως αναφέραμε, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά και πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και συγκεκριμένα στο 17' άνοιξαν το σκορ. Δράστης ο Μπούντιμιρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Ρουμπάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Εργοτέλης βρέθηκε ακόμα τρεις φορές κοντά στο 2-0, αλλά και στις τρεις ο Ράντμαν ήταν εκεί, δίνοντας ελπίδες ανατροπής στην ομάδα του. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να ισοφαρίσουν, ωστόσο έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Γεωργιάδη, ενώ έβαλαν και ένα γκολ με τον Ντάλε, ο οποίο όμως νωρίτερα είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Δασκαλάκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατούν άνετα το 1-0, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παρά τις προσπάθειές τους δεν μπορούμε να πούμε πως έκαναν κάτι σπουδαίο.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έδειχναν σίγουροι στις κινήσεις τους και με γκολ στο τέλος του ματς έκαναν άνετα το 2-0. Πριν όμως από το τέρμα του Βίσιο στο 85’, είχαν χάσει σημαντική ευκαιρία με τον Μπούντιμιρ. Ο σκόρερ του 1-0, με πολύ όμορφο πλασέ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ράντμαν.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις