Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 2-1

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 16:59
UPD:17:26
A- A A+

Τέσσερις μέρες μετά την πρόκριση στους 32 του Europa League με νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Κέρκυρα με 2-1 και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού για να πλησιάσει στη δεύτερη θέση.

Οι Φαίακες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξαν διάθεση να πατήσουν πάνω στην έλλειψη συγκέντρωσης του δικεφάλου και μόλις στο 6' κατάφεραν να προηγηθούν με μακρινό σουτ του Ιωάννου στον Χαλκιά, ο οποίος άργησε χαρακτηριστικά να αντιδράσει.

Ζαλισμένος από το γρήγορο χτύπημα που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παραπαίει, έχοντας χάσει τελείως τη μάχη στο κέντρο και λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα με τον Τσίγκα να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 32'.

Παρόλα αυτά, κόντρα στη ροή του ματς οι παίκτες του Μάκη Χάβου κατάφεραν να σταθούν όρθιοι και στη μοναδική καλή στιγμή τους στο πρώτο μέρος έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο σουτ του Αθανασιάδη μέσα από την περιοχή στο 45'.

Και έτσι, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε μυαλό και όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ.

Στο 49' ο Μίχος σούταρε, ο Χαλκιάς απέτυχε ξανά να αποκρούσει σωστά και ο Στολτίδης από κοντά έβαλε και πάλι την Κέρκυρα στη θέση του οδηγού.

Οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Ιωάννου στο 64', αλλά δεν κατάφεραν σε εκείνο το σημείο να κλειδώσουν τη νίκη. Και πάλι, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αποδειχθούν απειλητικοί και η μόνη άλλη καλή στιγμή τους ήταν ένα σουτ του Κριστιάνο στο 83', που σταμάτησε στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (63' Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας (90' Χαμπλ), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Ιωάννου Ηλ. (80' Ιωάννου Δ.), Μακρής

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Μπαλάφας (46' Σαλπιγγίδης), Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Κριστιάνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Σαβίνι (46' Λίνο)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις