Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 05:00
UPD:05:30
A- A A+

Βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο με νοτίους ανέμους 7 με 8 Μποφόρ στα πελάγη και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα παραθαλάσσια. Τοπικές χιονοπτώσεις νωρίς το πρωΐ στα ορεινά. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά νότιοι 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα φθάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις. Βροχές στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα 6 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και από το απόγευμα 7 τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις. Πιθανή βροχή μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχές. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το Ανατολικά Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και στο Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή