Συναντήσεις Γ. Παπανδρέου με στελέχη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 23:14
A- A A+

Νέες ενημερωτικές συναντήσεις με στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, καθώς και με τους εισηγητές και αναπληρωτές εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (ΚΤΕ) του Κινήματος, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή.

Η συνεργασία του κ. Παπανδρέου με τους εισηγητές των ΚΤΕ εντάσσεται στο πλαίσιο του καλύτερου συντονισμού μεταξύ κυβέρνησης και κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους επικεφαλής των ΚΤΕ και για τις αλλαγές που συντελούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ένα πεδίο, στο οποίο, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει, η Ελλάδα πρέπει να έχει θέση και φωνή.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις συνεργασίες του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των ΚΤΕ υπογραμμίστηκς η αναγκαιότητα συνεχούς επαφής των βουλευτών με την κοινωνία, καθώς η κυβέρνηση εκτιμά πως οι διαρθρωτικές αλλαγές τις οποίες θα συνεχίσει το 2011 είναι μεν δύσκολες, αλλά αναγκαίες έτσι ώστε η χώρα να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης το 2012.

Την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και αριθμό εισηγητών και αναπληρωτών εισηγητών των ΚΤΕ, ενώ οι ενημερωτικές αυτές συναντήσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή