ΝΔ: Προϋπολογισμός «εικονικής πραγματικότητας»

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 14:06
A- A A+

Προϋπολογισμό «εικονικής πραγματικότητας» χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2011 ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Ρηγίλλης για αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής, «ώστε να πιάσουν τόπο οι μεγάλες και διευρυνόμενες θυσίες της ελληνικής κοινωνίας».

Προϋπολογισμό «εικονικής πραγματικότητας» χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2011 ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας κρίνει ότι ο νέος προϋπολογισμός έχει «προσωρινό» χαρακτήρα, αφού, όπως εκτιμά, πολύ γρήγορα θα αναθεωρηθεί, «όπως, άλλωστε έγινε και με το προσχέδιό του, καταδεικνύοντας ξεκάθαρα τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης».

«Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, καλούμε την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να απεγκλωβίσει την οικονομία και την χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία την οδηγεί με την πολιτική της και να προχωρήσει στην αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή