Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 17:28
UPD:19:35
A- A A+

Ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας του Πανσερραϊκού, χάρη σε ισάριθμες κεφαλιές του Ηλία Σολάκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι των Σερραίων και από το ξεκίνημα του αγώνα πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, χάνοντας την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία μόλις στο 5', όταν ο Μάρτιν μόνος απέναντι από τον Βαλσαμάκη δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η πίεση της ομάδας του Βόλου συνεχίστηκε και στο 12' ο Σολάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια και έπρεπε να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος για να ανοίξει το σκορ. Στο 54' ο Ούμπιντες από τα δεξιά σέντραρε και ο Σολάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 έδωσε επιπλέον ώθηση στους «ερυθρόλευκους» και δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο Σολάκης με κεφαλιά σκόραρε, κλειδώνοντας ουσιαστικά από εκείνο το σημείο τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του, καθώς ο Πανσερραϊκός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Ρόκα, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Σκάρος (46' Καπετάνος), Αλβάρες, Ρόκας (46' Μπρέσκα), Ουμπίντες, Σολάκης, Μαρτίν (77' Μητρόπουλος).

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Ανάκογλου, Μουσικάκης (50' Κάστρο), Ασλανίδης, Αμπουμπακάρι, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Σουμπίνιο, Τάντιτς (46' Τριανταφύλλου), Νταλέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις