Αρούνα και Γκοσό εξετάζουν στον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 09:10

Οι δύο κεντρικοί χαφ της Μονακό Λούκμαν Αρούνα (αριστερά) και Ζαν Ζακ Γκοσό.

A- A A+

Δυο περιπτώσεις Αφρικανών παικτών της Μονακό, του Λούκμαν Αρούνα και του Ζαν Ζακ Γκοσό, που είναι προσιτοί οικονομικά και πληρούν τα κριτήρια του Βαλβέρδε, εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Γαύρος» οι δύο κεντρικοί χαφ της Μονακό έχουν τσεκαριστεί και από το τμήμα σκάουτινγκ και η απόκτησή τους εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες, καθώς η περίπτωση Ράκιτιτς κρίθηκε ακριβή.

Ο Λούκμαν Αρουνά αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής με τη Νιγηρία και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος με επιθετικογενή στοιχεία. Η Μονακό τον απέκτησε το 2009 και ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Μπάγερν και Μπενφικά. Το συμβόλαιο του λήγει το 2012 και είναι μόλις 21 ετών.

Η περίπτωση του Ζαν Ζακ Γκοσό παρομοιάζεται με αυτή του Τουρέ, καθώς είναι ένας παίκτης που του μοιάζει σαν στυλ και έρχεται και αυτός από την Ακτή Ελεφαντοστού. Τον ενδιφέρον του Ολυμπιακού θα ενταθεί εάν οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να κινηθούν για πιο αμυντικογενές χαφ. Για τον Γκοσό πάντως, φαίνεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Λάρισα.

πηγή gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις