Αποτυπώματα τριών ατόμων στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου

Τρομοκρατία
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 13:23
UPD:14:43
A- A A+

Αποτυπώματα τριών ατόμων, ήδη γνωστών στις αρχές, βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην οδό Κάσου 3 στο Χαλάνδρι, στο οποίο έκανε έφοδο προ ημερών η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν αποτυπώματα του Παναγιώτη Αργυρού, ο οποίος συνελήφθη την 1-11-2010 στο Παγκράτι και του Χρήστου Τσάκαλου, ο οποίος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς και έχει διαταχθεί η σύλληψή του.

Επίσης βρέθηκαν αποτυπώματα του Ntamiano Bolano του Ptolemeo, ετών 23, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς.

Η αστυνομία επαναδημοσιεύει τις φωτογραφίες του Χρήστου Τσάκαλου και του Ntamiano Bolano και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 170, 1014, 1964.

Από την έρευνα βρέθηκαν δύο ορειβατικοί σάκοι, τρία σακ βουαγιάζ και μια βαλίτσα, που περιείχαν ρούχα και βιβλία, ένα κράνος μοτοσικλέτας, ένα βαλιτσάκι με σύνεργα για μακιγιάζ και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή