Γ. Παπανδρέου: Χρειάζεται αλληλεγγύη και ανθρωπιά

Επίσκεψη στο Ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί»
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 13:41
UPD:15:35
A- A A+

Στο Ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί» στην Παλλήνη βρέθηκαν το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα, όπου και άκουσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα φιλοξενούμενα στο χώρο παιδιά.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Μπαρτζιώκας, ο οποίος επισήμανε πως πρώτη φορά επισκέπτεται το Ίδρυμα πρωθυπουργός της χώρας.

Την προσφορά του ιδρύματος και του προσωπικού του εξήρε από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η δουλειά που επιτελούν είναι πολύ σημαντική, ιδίως σε μία δύσκολη εποχή, που η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις προσπάθειες και αυτή την αλληλεγγύη.

«Προσφέρετε αυτή την τόσο ανθρώπινη υπηρεσία σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά συγκινητική δουλειά. Σε όσους εργάζεστε εδώ, μπράβο για την προσφορά σας. Σε όσους στηρίζετε, μπράβο επίσης», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Είναι οι μέρες τέτοιες, είναι και μια δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα, γι’ αυτό νομίζω χρειάζεται ακόμα περισσότερο αυτή η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Και ιδιαίτερα για τα παιδιά».

Αποχωρώντας ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε πολύ τα παιδιά και το προσωπικό για τη χαρά, όπως είπε, που του έδωσαν, επισημαίνοντας ότι είναι μία αχτίδα φωτός, που η χώρα μας χρειάζεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή