Ελληνες παίκτες θέλει στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 11:42
A- A A+

Εντολή για την απόκτηση ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών της Superleague που θα ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Φορτούνης, Βασιλακάκης και Μανιάτης σε πρώτο πλάνο.

Στόχος, να αποκτηθεί ό,τι καλύτερο από την εγχώρια αγορά και να αυξηθεί ο μέσος όρος των Ελλήνων παικτών στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιάννης Μανιάτης του Πανιωνίου βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Ολυμπιακού.

Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο, όνομα που παίζει έντονα τις τελευταίες βδομάδες, αφού στο Λιμάνι θέλουν το μπακ απ του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ σε περίπτωση που ο «Τόρο» παραχωρηθεί το καλοκαίρι, να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί από τον αρχηγό των «κυανέρυθρων» .

Ανάλογο είναι το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» και για τον Κώστα Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος στα 19 του χρόνια, έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τους Αρκάδες και στον Ολυμπιακό σκέφτονται ακόμα και την άμεση απόκτηση του. Αν συμβεί αυτό πάντως, ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει στον Αστέρα ως το τέλος της σεζόν και μετά θα έρθει στον Πειραιά.

Μία ακόμη πολύ καλή περίπτωση, είναι αυτή του Θοδωρή Βασιλακάκη της Skoda Ξάνθης. Πρόκειται για 22χρονο κεντρικό χαφ που έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές λίστες των Πειραιωτών.

Ψήλα στη σχετική λίστα είναι και ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, δεξιός μέσος με εξαιρετική κατάρτιση, για τον οποίο πολλοί υποστηρίζουν πως θα «κλειστεί» ενόψει καλοκαιριού από τους Πειραιώτες.

Τέλος εξετάζεται η περίπτωση του 19χρονου Απόστολου Βέλλιου του Ηρακλή, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον «Γηραιό».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις