Πρόταση Ολυμπιακού για Κάρλος Σάντσεζ

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 09:29
UPD:09:36
A- A A+

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσεζ, κατέθεσε ο Ολυμπιακός και με τη βοήθεια του μάνατζερ του παίκτη προσπαθεί να κάμψει την αντίσταση της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», η πρόταση των Πειραιωτών αγγίζει τα 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Κολομβιανό να είναι θετικός στην μετακίνηση του.

O Κολομβιανός μέσος της Βαλενσιέν.

Η Βαλενσιέν ζητεί ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ωστόσο η διαφορά μπορεί να καλυφθεί με την βοήθεια και του μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Μονγκέ, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν και από τις περιπτώσεις του Νενέ και του Εντιαγέ.

«Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι», είπε ο Μονγκέ. «Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται. Γνωρίζω ότι ενδιαφέρεται και ο παίκτης. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Κερδίζει τίτλους και συμμετέχει στην Ευρώπη και κυρίως στο Champions League. Ξέρουμε πολλά για την ομάδα, πάρα πολλά. Είναι ελκυστική μια τέτοια προοπτική για τον παίκτη μου. Τα πράγματα, όμως δεν είναι απλά γιατί δεν έχουν να κάνουν μόνο με εμάς και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει και η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο ο Κάρλος ακόμα. Δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Δεν είναι μόνο η δική μας επιλογή. Δεν είναι για παράδειγμα σαν την περίπτωση του Πενετό που λήγει το συμβόλαιο του. Από την άλλη και η Βαλενσιέν ξέρω πολύ καλά ότι θα ήθελε να τον κρατήσει, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

Αγοράζει και Μιραλάς

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Συγκεκριμένα η www.le10sport.com αναφέρει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κέβιν Μιραλάς που παίζει με τη μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό, τελικά θα αποκτηθεί από τον ελληνικό σύλλογο.

Μετά τον δανεισμό του ο Μιραλάς είναι ο δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 8 γκολ και λάμπει από την αρχή της σεζόν. Στον Πειραιά είναι ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να τελειώσουν με αυτό το θέμα».

Στο δρόμο της επιστροφής ο Ντιόγκo;

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ντιόγκο που δεν ικανοποίησε στην Φλαμένγκο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του.

Σήμερα ο Λούις Ντιόγκο θα έχει συζήτηση με τους ανθρώπους της Φλαμένγκο που θα κρίνει το μέλλον του. Οι Βραζιλιάνοι δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του και δύσκολα θα υπάρξει απόφαση να πληρωθεί η τελευταία δόση του δανεισμού. Είναι πιθανό να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό, εάν δεν επιθυμεί να τον πάρει πίσω, να τους τον αφήσει χωρίς κάποια άλλη επιβάρυνση.

Ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι αρνητικός σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να επαναφέρει την καριέρα του Βραζιλιάνου επιθετικού στη σωστή πορεία.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις