Ντ. Μπακογιάννη: Το 2011 θα καθορίσει το μέλλον μας

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010 16:14
UPD:16:23
A- A A+

«Το 2011 είναι η χρονιά που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το μέλλον μας», σημειώνει η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε μήνυμά της για το νέο έτος.

Η κ. Μπακογιάννη επισημαίνει ακόμη πως το 2011 «θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική κοινωνία και την πορεία της χώρας μας. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο κυρίως για την κοινωνική συνοχή».

«Το 2011 είναι η χρονιά που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το μέλλον μας», σημειώνει η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Αυτό, όπως υπογραμμίζει, «επιβάλλει σε όλους μας, πνευματικό κόσμο, πολιτικές δυνάμεις, κοινωνικούς εταίρους, παραγωγικές δυνάμεις, με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας να συμβάλλουμε δημιουργικά στην δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας. Να δημιουργήσουμε συνθήκες εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης».

Καταλήγοντας, η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας εύχεται και ελπίζει «το 2011 η χώρα και οι θεσμοί της, να αρθούν πλέον στο ύψος των περιστάσεων ώστε να είναι η χρονιά που θα σφραγίσει ένα καλύτερο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή