Κ. Καραμανλής: «Η Δημοκρατία είναι ισχυρή»

Κ. Παπούλιας: Στόχος η σταθερότητα
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009 13:28
UPD:14:00

«Οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι συμπολίτες μας. Είναι δημόσιοι λειτουργοί ταγμένοι στην υπηρεσία όλων μας. Οι σφαίρες εναντίον τους πλήττουν κυρίως τη Δημοκρατία και την κοινωνία στο σύνολό της», τόνισε ο κ. Καραμανλής.

A- A A+

«Η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή, το κράτος δικαίου είναι η ισχυρότερη εγγύηση για κάθε πολίτη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει αυτά που με αγώνες, θυσίες όλων των Ελλήνων έχουμε κατακτήσει».

Τα παραπάνω τόνισε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος μετέβη νωρίτερα στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας αστυνομικός.

Κ. Καραμανλής: Η Δημοκρατία είναι ισχυρή

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καραμανλή

Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε παράλληλα τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για τη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών που είχε σαν συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό 20χρονου συναδέλφου τους.

«Οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι συμπολίτες μας. Είναι δημόσιοι λειτουργοί ταγμένοι στην υπηρεσία όλων μας. Οι σφαίρες εναντίον τους πλήττουν κυρίως τη Δημοκρατία και την κοινωνία στο σύνολό της».

Κ. Παπούλιας: Στόχος η δημοκρατική σταθερότητα

«Η σημερινή απόπειρα δολοφονίας κατά τον τριών αστυνομικών αποσκοπεί στο να πληγεί η δημοκρατική σταθερότητα της χώρας μας. Μία σταθερότητα που έχει κατακτηθεί με θυσίες και αγώνες του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. «Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και ο ελληνικός λαός θα προασπίσουν τη Δημοκρατία μας από τέτοιες εγκληματικές πράξεις». Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχές ο Διαμαντής Μαντζούνης να ξεπεράσει γρήγορα τη δοκιμασία του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή