Π. Ψωμιάδης: Να ντρέπονται όσοι λοιδόρησαν την αστυνομία

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009 14:02
A- A A+

«Πρέπει να ντρέπονται όσοι εδώ και χρόνια, αλλά ιδίως τον τελευταίο μήνα, λοιδόρησαν και κυνήγησαν την αστυνομία, θαρρείς και δεν εργάζονται εκεί παιδιά του λαού, και δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για απρόκλητες επιθέσεις κάθε είδους», υπογράμμισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κληθείς να σχολιάσει το σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού των ΜΑΤ από αγνώστους.

«Μένω μόνο στα λόγια της αδελφής του νεαρού αστυνομικού, τα οποία είναι ένα «χαστούκι» σε όλους μας, ιδίως σε όλους όσους καταδίκασαν την αστυνομία τις προηγούμενες μέρες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε:

«Όταν εγώ μπήκα στην κλούβα των ΜΑΤ για να τους εμψυχώσω, τις μέρες που το δίκτυο των βανδάλων έκαιγε και κατέστρεφε, κάποιοι με κατέκριναν. Το ίδιο έκαναν και όταν στάθηκα στο πλευρό των αστυνομικών τη νύχτα της 8ης Δεκεμβρίου, όταν επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ακρωτηριάστηκε, όταν επισκέφθηκα το αστυνομικό τμήμα που καταστράφηκε».

«Οφείλουμε όλοι οι πολιτικοί να βγάλουμε τη μάσκα της υποκρισίας, αν θέλουμε πραγματικά το καλό του τόπου. Ιδίως ορισμένοι οι οποίοι πρότειναν την κατάργηση των ΜΑΤ και της οπλοφορίας της αστυνομίας, όσοι επιδιώκουν σταθερά να κάνουν την αστυνομία, την Πολιτεία και τη Δημοκρατία εύκολο στόχο σε κάθε οπαδό, κουκουλοφόρο ή μη, της αποσταθεροποίησης. Έστω τώρα, την ώρα που δίνει μάχη για τη ζωή του ένας νέος των 700 ευρώ, ένα παιδί είκοσι ενός χρονών», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Ψωμιάδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή