Χρ. Μαρκογιαννάκης: «Στόχος ο σεβασμός στα δικαιώματα πολιτών και αστυνομίας»

Τελετή παράδοσης - παραλαβής υπουργείου Εσωτερικών
Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 15:32
UPD:15:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

A- A A+

Μηδενική ανοχή στο έγκλημα, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών από πλευράς σωμάτων Ασφαλείας και σεβασμός στα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των εργαζομένων στα σώματα Ασφαλείας είναι οι τρεις βασικοί άξονες της πολιτικής που θα υιοθετήσει κατά τη θητεία του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για θέματα Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κατά την παραλαβή του υπουργείου, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και, όπως είπε, προσβλέπει στη βοήθεια και στην πείρα του Προκόπη Παυλόπουλου για μια επιτυχή θητεία στο υπουργείο.

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Μηδενική ανοχή στο έγκλημα

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Μηδενική ανοχή στο έγκλημα

Ευχαρίστησε επίσης τον απερχόμενο υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Δημόσιας Τάξης, ναύαρχο Παναγιώτη Χηνοφώτη, για την προσφορά του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την προσπάθεια που κατέβαλε στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος είπε ότι η ανάθεση των θεμάτων δημόσιας τάξης σε αναπληρωτή υπουργό και όχι σε υφυπουργό, όπως ήταν μέχρι σήμερα, δείχνει ότι το υπουργείο ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στα θέματα της Δημόσιας Τάξης.

Ομιλία Π. Παυλόπουλου στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Ομιλία Π. Παυλόπουλου στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Σημείωσε επίσης ότι η αστυνομία θα συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, παρά τις αντιξοότητες της σημερινής εποχής, να σέβεται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, να εργάζεται για την παροχή αισθήματος ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες, αλλά και θα συνεχίσει να εργάζεται ο ίδιος και η πολιτική ηγεσία για τα δικαιώματα των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.

Ο απερχόμενος υφυπουργός Παναγιώτης Χηνοφώτης ευχαρίστησε την Πολιτεία και τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τη συνεργασία που είχαν στη θητεία του.

Π. Χηνοφώτης: Καμμία ανοχή σε όσους πολεμούν την ελευθερία των πολιτών

Π. Χηνοφώτης: Καμμία ανοχή σε όσους πολεμούν την ελευθερία των πολιτών

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή